SMART MILKING AND COOLING SOLUTIONS
bekijk hier de online versie
 
Smart milking and
cooling solutions
 
 
Gratis Tablet
fullwood_packo_m2erlininfo_app

Wat een mooie actie! Uw bedrijf onder controle met de juiste informatie binnen handbereik. Koop voor 30 mei 2020 één of meerdere Fullwood Packo M2erlin melkrobot(s) en krijg een Samsung Galaxy Tab met beschermhoes cadeau. Klik HIER voor contact  met uw dealer voor alle informatie. 

lees hier alles over M2erlin
 
 
Streampulse - Unieke melktechniek

Streampulse is de ongeëvenaarde melktechniek welke is ontwikkeld door Fullwood Packo. Door het samenspel van de componenten, staat deze melktechniek garant voor een hogere opbrengst én een beter welzijn van uw koeien. Klik hieronder voor de uitleg en kom erachter waarom dit de beste oplossing voor uw bedrijf is.

streampulse_1

kijk hier de animatie
 
 
 
 
 
Verhaal uit de Praktijk - Knol Kanis
Maatschap Knol-Kanis melkt sinds augustus 2019 naar volle tevredenheid met twee Fullwood Packo melkrobots. Veel woorden hebben vader en zoon Knol niet nodig hun keuze voor Fullwood Packo toe te lichten: snel, stil, betrouwbaar, diervriendelijk en een goede aansluiting van de kwartieren.
lees hier hun hele verhaal
3klein
 
 
smart milking and cooling solutions
Fullwood Packo is dé specialist in melkwinning en gelooft - net als Fullwood Packo farmers - dat alleen de beste melktechniek zorgt voor optimale uiergezondheid en maximale melkkwaliteit. De koe centraal, het rendement als doel, dat is smart milking & cooling.
www.mewitec.nl
 
 
Vragen? Fullwood Packo B.V.
Bel ons op: 035 - 60 381 30
E-mail:contact@fullwoodpacko.com
Utrechtseweg 4a
3451 GG  VLEUTEN
 
 
volg ons:    
 
afmelden