SMART MILKING AND COOLING SOLUTIONS
bekijk hier de online versie
 
Smart milking and
cooling solutions
 
 
50% van de melk in 2 minuten
vol_uier_klein

Alles moet kloppen, vanaf de eerste voorbehandeling tot aan de laatste druppel melk die uit de speen komt. Alleen dan houd je de uiers van je koeien gezond en benut je de volle potentie van de melkgift. Met Streampulse ligt dat binnen handbereik, ook voor uw bedrijf. Hoe? Lees er hieronder alles over!

 

lees alles over Streampulse
 
 
Gratis Fullwood Packo - Ecolab allesknipper

Fullwood Packo en Ecolab hebben een mooie actie voor u. Lees hieronder hoe u in het bezit komt van de gratis Facom allesknipper. Wees er snel bij want op is echt op!

ecolab_juni

kijk hier voor de actie
 
 
 
 
 
Verhaal uit de Praktijk - Richard de Bie
Richard de Bie melkt sinds een jaar met twee Fullwood Packo melkrobots. Sindsdien is de melkproductie door de ingebruikname van de M2erlins met enkele liters per koe per dag gestegen. Ook ziet de melkveehouder minder gevallen van mastitis. Maar dat is niet alles. Lees hieronder het hele verhaal.
Klik snel hier
nieuwsbrief_juni
 
 
smart milking and cooling solutions
Fullwood Packo is dé specialist in melkwinning en gelooft - net als Fullwood Packo farmers - dat alleen de beste melktechniek zorgt voor optimale uiergezondheid en maximale melkkwaliteit. De koe centraal, het rendement als doel, dat is smart milking & cooling.
www.mewitec.nl
 
 
Vragen? Fullwood Packo B.V.
Bel ons op: 035 - 60 381 30
E-mail:contact@fullwoodpacko.com
Utrechtseweg 4a
3451 GG  VLEUTEN
 
 
volg ons:    
 
afmelden