Denk verder. Word een fullwood farmer
bekijk hier de online versie
 
Smart milking and
cooling solutions
 
 
M2erlinInfo app voor maximale grip en controle
fullwood_packo_m2erlininfo_app

De app en Melk-cockpit software oplossingen voor dagelijkse monitoring en aansturing van uw M2erlin melkrobot en veestapel. Of het nu gaat om het selecteren van dieren, uw melkrobot aansturen of real-time overzichten van uw veestapel. 

lees hier snel verder
 
 
Perfecte melkomgeving
= meer productiviteit

Met de Quick-E serie hebben koeien volop de ruimte om op de stand te  komen en na het melken weer snel te vertrekken. Dit zorgt voor een ontspannen doorloop voor uw koeien. De flexibele schouderindexering garandeert  een verbeterde positionering voor koeien van elke omvang. Hierdoor ontstaat optimale uier-bereikbaarheid voor de melker, wat tijdwinst oplevert. Ga met Fullwood Packo op zoek naar uw perfectie!

ook op zoek? klik hier
Je bedrijf onder controle

Met de Fullwood Packo APP heeft u altijd controle over uw melk. Fullwood Packo melkkoeltanks welke zijn uitgerust met de iControl sturing kunnen worden aangesloten op het internet. Via de Fullwood Packo Cooling APP kan u de werking van uw melkkoeltank op afstand volgen en wordt u op de hoogte gebracht mocht zich een alarm voordoen. Deze applicatie is beschikbaar voor iOS en Android en is volledig gratis.

lees alles over koeling
simon_3 icontrol
 
 
Verhaal uit de Praktijk - Ries en Willeke Vernooij
Met de M2erlin melkrobot van Fullwood Packo zien Ries en Willeke Vernooij de kans om langer door te gaan met boeren. Lees hier alles over in hun persoonlijke verhaal waarin ze niet alleen vertellen waarom ze voor Fullwood Packo kiezen maar ook over de rust in stal en het zelflerend vermogen van hun nieuwe melkrobot.
lees hier hun verhaal
ries2
 
 
smart milking and cooling solutions
Fullwood is dé specialist in melkwinning en gelooft - net als Fullwood farmers - dat alleen
de beste melktechniek zorgt voor optimale uiergezondheid en maximale melkkwaliteit. de koe centraal, het rendement als doel, dat is smart milking & cooling.
www.mewitec.nl
 
 
Vragen? Fullwood Packo B.V.
Bel ons op: 035 - 60 381 30
E-mail:contact@fullwoodpacko.com
Utrechtseweg 4a
3451 GG  VLEUTEN
 
 
volg ons:    
 
afmelden