Denk verder. Word een fullwood farmer
bekijk hier de online versie
 
denk verder
word een fullwood farmer
 
 
"Vlekkeloze start met twee M2erlins"
mulder_2

Fullwood Farmer Ron Mulder uit Kockengen liet twee M2erlin melkrobots plaatsen in een bestaande situatie. De melkveehouder kijkt met een goed gevoel terug op het eerste halfjaar robotmelken. "Geruisloos melken was een belangrijke reden om voor Fullwood te kiezen", aldus Ron Mulder.

lees hier het hele verhaal
 
 
M2erlin, de stilste robot van Nederland
Product specialist Albert Lok van Fullwood Packo Nederland vertelt in deze video hoe het kan dat de M2erlin melkrobot zó stil is. Het lezen op papier is één, maar het zelf beluisteren is natuurlijk veel belangrijker! Klik daarom snel op onderstaande knop om het zelf te horen.
Klik hier voor de Stilste
Multi functionele bedrijfskleding
Dat de Fullwood Packo bedrijfskleding lekker warm in de melkstal is, dat wisten we al. Maar Fullwood Farmer Klaas Jan Visscher van melkveebedrijf "De Zuideindiger Stee" heeft ondervonden dat de jas zelfs onder "barre" wintersport omstandigheden lekker warm zit.
Jas aanschaffen?
stilste_robot_van_nederland_deel_2 visscher_zuideindiger_stee
 
 
Vroegtijdige detectie geeft rendement investering
Door het vroegtijdig opsporen van mastitis, melkziekte (Ketose) en pensverzuring, kunt u ingrijpen om erger te voorkomen. Zoals bekend is voorkomen beter dan genezen. Daardoor spaart u kosten uit en op die manier kunt u uw investering terugverdienen. Meer weten.....?
Klik snel hier
screenshot_1_1.[1]
 
 
denk verder. word een fullwood farmer
Fullwood is dé specialist in melkwinning en gelooft - net als Fullwood farmers - dat alleen
de beste melktechniek zorgt voor optimale uiergezondheid en maximale melkkwaliteit. Denk daarom verder en word ook een Fullwood farmer.
www.mewitec.nl
 
 
Vragen? Mewitec bv
Bel ons op: 035 - 60 381 30
E-mail: info@mewitec.nl
Postbus 420
3760 AK Soest
 
 
volg ons:
 
afmelden