Postma Oliehandel, meer energie uit onze olie. Bekijk hier de online versie.  
Postma Oliehandel Postma Q8 truck


nieuwsbrief van 2015
Verfrissend  nieuws aangevuld met verkwikkend voordeel 
Kies voor Postma Oliehandel deze zomer!

De zomer start met zeer hoge temperaturen. Wij brengen verfrissend nieuws met onder meer  een verhaal over reductie CO2 uitstoot, opslag van AdBlue en de introductie van een nieuwe Q8 olie. Ook komen nog enkele  verkwikkende aanbiedingen voorbij.

                                                                                                                                                         CO2 reductie


Lean and green is een stimuleringsprogramma voor bedrijven.  Het stimuleert organisaties om  te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Bedrijven die een product of dienst aanbieden die een bijdrage leveren aan reductie van CO2 uitstoot en aan kostenbesparingen, kunnen in aanmerking komen voor voor het predikaat Lean and Green Tool. Lees meer op www.lean-green.nl/nl-NL/tools .

                                                                                                                                                Opslag van AdBlue


Steeds meer tractoren zijn uitgerust met een reservoir voor AdBlue. AdBlue is ontwikkeld om de CO2 uitstoot van Euro 4, 5 en 6 motoren met een SCR katalysator terug te dringen.  AdBlue is geen brandstof  en daarmee geen gevaarlijke stof volgens de vervoerswetgeving (ADR). Het is echter wel een bodembedreigende vloeistof waarvoor bodembeschermende voorzieningen noodzakelijk zijn. Opslag van AdBlue in emballage kan boven een vloeistofkerende vloer. Opslag in een bovengrondse tank moet plaatsvinden boven een lekbak of in een dubbelwandige tank met lekdetectie. Het vul- en aftappunt moet zich bevinden boven een lekbak of vloeistofdichte vloer. Lees meer op www.infomil.n Voor al de AdBlue produkten kijk in onze webshop op www.oliehandelpostma.nl .

                                                                                                                                                         Q8 Oils introduceert Q8 T 2300 CVT


Met de introductie van Q8 T 2300 CVT 10W-30 Universele Tractor Transmissie Olie (UTTO) brengt Q8 Oils een nieuwe olie voor de hydraulische/transmissie systemen van landbouw-, constructie en off-road voertuigen voorzien van een continue variabele transmissie (CVT)  en welke zijn uitgerust met natte platenremmen. Het produkt reduceert de transmissie geluiden bij het remmen en garandeert een lange levensduur, waarbij tevens de hydraulische werking werd geoptimaliseerd door de lage viscositeit. Resultaat= brandstofbesparing. Q8 T 2300 CVT is gebaseerd op synthetische basisolie gecombineerd met de nieuwste additieven. Het zorgt voor slijtagebescherming en  betere oxidatiestabiliteit.. Door toepassing van deze nieuwste technologie wordt veroudering van de olie tegengegaan wat leidt tot verlengde onderhoudsintervallen. 
De Q8 T 2300 CVT is verkrijgbaar in 20 en 208 liter drum.

Kijk in de webshop op www.oliehandelpostma.nl

 

aanbiedingen

innovatief vetpatroon van Q8 Oils

nieuw in assortiment:  Lube shuttle vetpatroon                         Dit bespaart u tijd en geld!

Nu bij aankoop van 24 stuks Q8 Rubens WB/b of   Rembrandt EP2 vetpatronen:                

           een Q8 Lube shuttle vetspuit gratis !


                              
            

lube-shuttle-3.jpg

www.oliehandelpostma.nl

 

Q8 T 2300 CVT 10W-30

Met deze Universele Tractor Transmissie Olie (UTTO) speelt Q8 in op de nieuwe transmissie trend binnen de landbouwsector, namelijk de CVT. Wij kunnen u deze olie leveren in 2 verschillende hoeveelheden te weten in 20 ltr en in 208 ltr. Bestellen kan telefonisch of via onze webshop. Voor aanvullende informatie zie ook op

www. oliehandelpostma.nl

 

adblue vullen.jpg

www.oliehandelpostma.nl

 

Meer energie uit onze olie!

Ons leveringsprogramma omvat naast brandstoffen, een breed assortiment aan smeeroliën, cardan- en achterbrugoliën, hydraulische- en industriële oliën alsmede smeervetten, antivries en koelvloeistoffen. Al deze produkten zijn van een kwaliteitsmerk, leverbaar in verschillende verpakkingen en in bulk, tegen aantrekkelijke prijzen. 

 www.oliehandelpostma.nl

vaten smeerolie.jpg 

www.oliehandelpostma.nlInspectie brandstofopslag tanks.

Dit jaar voeren we weer de jaarlijkse PGS30 controle uit op KIWA bovengrondse brandstofopslag tanks.


Let op!

Kiwa gecertificeerde tanks dienen verplicht volgens PGS30 richtlijn een jaarlijkse controle te ondergaan. Deze controle kunnen wij uitvoeren.


Bel nu voor een afspraak 0511 431256

Tevens leveren wij benodigdheden op gebied van filters, brandstofpompen, registratiesystemen en doorsmeerapparatuur. 

 

tank 2012 065.jpg

www.oliehandelpostma.nl

 
     
Sûderein 44, 9255 LC Tytsjerk
Tel. 0511 43 12 56
KvK nr. 010.23.329
info@oliehandelpostma.nl
www.oliehandelpostma.nl
BTW.nr. 815587.880.B01
ISO9001 Q8 xmile
 
 
- uitschrijven -