GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion GEA - ProMotion
februari - maart 2018 bekijk online
ProMotion

NIEUW - GEA One Way Finger Gate voor optimale koerouting

Realiseer eenvoudig eenrichtingsverkeer met het modulaire systeem

GEA introduceert One Way Finger Gate. Een zwevende poort, die de looproute van uw koeien in één richting realiseert. De Finger Gate is een modulair systeem. U kiest het aantal en de tussenruimte tussen de vingers, waardoor u eenvoudig de juiste breedte voor uw stal creëert en realiseert. Een breder hek maakt het mogelijk dat meerdere koeien naast elkaar door het hek lopen. De scharnierende vingers bewegen slechts in één richting, hierdoor ontstaat eenrichtingsverkeer.

kijk hier voor meer informatie >
Ook beter en sneller melken?

Als melken één van de belangrijkste zaken is voor uw bedrijf, dan is het vanzelfsprekend dat u kijkt hoe u het melkproces snel(ler) en efficiënt(er) inricht. GEA heeft melkstellen die dit samen met u realiseren. Bijvoorbeeld het IQ melkstel, bij het ontwerp hiervan stond de vorm van de uier van de koe centraal.

lees verder >
Klauwverzorging
Klauwverzorging

Voor een koe is goede verzorging van de klauwen van groot belang. De klauwen van de koe beschermen de koe niet alleen, maar dragen ook de lichaamslast. Een goede verzorging van de klauwen is essentieel en zorgt ervoor dat de koe niet onnodig pijn heefte.

lees verder >
Totaaloplossingen voor uw stal GEA Stalinrichting
Totaaloplossingen voor uw stal - GEA Stalinrichting

GEA Stalinrichting kent een rijke historie die teruggaat tot 1869. We zijn trots op ons verleden en werken elke dag aan de toekomst om samen met u te komen tot de beste oplossing voor uw stal. Als GEA Stalinrichting is onze werkwijze, producten en service onveranderd als in de tijd van GEA Royal de Boer.

lees verder >
Super geisoleerde melkkoeltank doet precies wat mij is beloofd
"Super geïsoleerde melkkoeltank, doet precies wat mij is beloofd"

Bij de nieuwbouw in 2014 koos Mts. Hendrickx-Janssen bewust voor de GEA VCool melkkoeltank. In de zoektocht naar de juiste installatie stonden energiezuinige eigenschappen, gegarandeerde melkkwaliteit en een lage kostprijs hoog op het wensen- en eisenlijstje van Leo en zijn vrouw Rachel. De GEA VCool paste precies in het plaatje. 

lees verder >
Gratis een extra stap tegen omgevingsbacteriën

Wilt u ZorbiSan Plus gratis proberen bij aanschaf van LuxDip 50B, het ultieme speendesinfectiemiddel om te dippen? ZorbiSan Plus instrooimiddel zorgt voor een schoon en droog ligboxklimaat en verkleint daardoor ook de kans op mastitis.

lees verder >
Gratis een extra stap tegen omgevingsbacterien
GEA Nederland
GEA Melkwinning & Stalinrichting
Hidalgoweg 8 | 8938 BA Leeuwarden | Nederland
nederland@gea.com | +31 492 349 349 | gea.com
zoek
dealer
- uitschrijven -
Confidentiality note
This message (including any attachments) contains confidential information intended for a specific individual or entity as the intended recipient. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any distribution, any copying of this message in part or in whole, or any taking of action based on it, is strictly prohibited by law and may cause liability. In case you have received this message due to an error in transmission, we ask you to notify the sender immediately.